Kwartetwinkel.nl


 


 

Kwartetspel

Een potje kwartet spelen is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en het werkt verbindend omdat je het samen doet. Plezier staat dus centraal maar het gaat dus ook over leren, ontdekken en je nieuwsgierigheid bevredigen. Maar er is meer.

Het is leuk om cadeau te krijgen maar ook om weg te geven. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, welkomstcadeau of in een kerstpakket.

Relatiegeschenk
Een kwartet is kortom uitstekend geschikt voor een bedrijf of organisatie om zich op de kaart te zetten op een ludieke manier. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een gepersonaliseerd kwartet? Kijk dan bij mogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Kwartetspel als feestgeschenk?
Een origineel kerstgeschenk voor je collega's, relaties of vrijwilligers? Echt? Ja dus! Hier kun je ze flink blij mee maken, de nieuwe huurders of inwoners van een wijk. Want al kwartettend kom je de leukste locaties uit je buurt tegen!

Gepersonaliseerd kwartetspel
Of je wil de gepersonaliseerde variant? Dat kan ook: bijvoorbeeld met een sticker met je eigen logo. Of een op maat gemaakt spel met je kwartet erin. Hoe leuk is dat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kwartetspel als relatiegeschenkRelatiegeschenk