Kwartetwinkel.nl

Over kwartetwinkel 

Het verhaal van een kwartetspel

In zomer van 2015 nog een idee in het hoofd van Simon de Wilde, nu realiteit. Na een geweldig positieve ontvangst van het proefkwartet op social media besloot Simon het kwartet uit te geven met zijn bedrijf Wilde Inkt.


Overvecht kwartet
Om de lancering van het kwartetspel kracht bij te zetten organiseerde hij samen met stichting Echt Overvecht het eerste Overvecht Kwartetfestival in Park de Watertoren. Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht kwam op zaterdag 21 mei 2016 het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Cadeau
Het Overvecht Kwartet is nu te bestellen in onze webshop voor 7,95 euro. Twee kwartetten koop je voor 15 euro. Voor bedrijven en instellingen hebben wij ook aantrekkelijke prijzen bij grotere oplages. En er zijn opties om het spel te personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf achter op het doosje of de kaartjes.

Amsterdam Noord kwartet
Amsterdam Noord is een bijzondere en dynamische buurt, waar de afgelopen jaren erg veel veranderd is. De komst van onder meer EYE zorgde voor veel reuring. Restaurants, kroegen, een bierbrouwerij, de Jumbo Foodmarkt en talloze andere nieuwe plekken kwamen er bij.   

Bijzonder kwartetspel
Sommige dingen bleven echter ook hetzelfde: zoals de winkelcentra, die nog steeds een belangrijke buurtfunctie hebben. Typisch noord zijn ook de Canta, ponten en de Dirk van den Broek. In Noord kun je ook prima ontspannen aan ’t IJ en in het Vliegenbos. Al deze bijzondere plekken zijn nu samengebracht in het Noord Kwartet, een productie van Simon en Anna de Wilde en Marlies Dinjens.


Erfgoed Kwartetspel Zutphen
In samenwerking met de gemeente Zutphen heeft Kwartetwinkel het Erfgoed Kwartetspel gemaakt. Het rijke historische erfgoed van deze stad is samengebracht in ons spel. Natuurlijk ontbreken de torens niet maar ook de industriële gebouwen en historische parels uit musea en archief zitten erin. Op 29 maart ging het spel live tijdens de uitreiking van de BNG Bank Erfgoedprijs in de Burgerzaal in Zutphen. Het is spel ligt te koop bij boekhandel Van Someren & ten Bosch voor 8,50 euro.

Kwartetwinkel
Marlies en Simon hebben nog veel meer ideeën voor kwartetspellen om mensen blij te maken en daarom zijn zij de Kwartetwinkel gestart. 


Kwartet bestellen
Het Overvecht, Amsterdam Noord en Zutphen Kwartet zijn te bestellen via onze website. Vul het contactformulier in en dan ontvang je het spel via de post. De prijs is 7,95 exclusief btw voor het Overvecht en Amsterdam Noord Kwartet en 6,95 exclusief btw voor het Zutphen Kwartet.
Het Zutphen Kwartet ligt te koop bij boekhandel Van Someren & Ten Bosch. Het Amsterdam Noord Kwartet ligt te koop bij Boekhandel Plantage Van der Plas in winkelcentrum Boven t' Y.


Nieuws van Kwartwinkel

Feed

31-03-2018, 09:09

Zutphen Erfgoed Kwartetspel live

Tijdens de uitreiking van de BNG Erfgoedprijs op 29 maart in de Burgerzaal in Zutphen kregen de genodigden een Zutphen Erfgoed Kwartetspel. Dit was de feestelijke lancering van ons spel. Het ligt inmiddels ook...   Meer


27-03-2018, 18:16

Gastles geschiedenis van de wijk BSA op RTV Utrecht

Voor de BSA Utrecht Overvecht verzorgt Simon de Wilde een serie gastlessen geschiedenis. Daarin staat de wijk Overvecht centraal en de leerlingen van groep 6,7 en 8 spelen ook het kwartet op het einde als...   Meer


12-02-2018, 15:57

Het Zutphen Kwartet komt er aan

Het Zutphen Kwartet is naar de drukker en op 29 maart 2018 wordt het eerste exemplaar uitgereikt. Dit gebeurt tijdens de BNG Bank Erfgoedprijs. Vanaf dat moment kunt u het historisch erfgoed kwartetspel kopen....   Meer


25-01-2018, 15:00

Media aandacht en nieuwsbrief

Deze week staat er een artikel over Kwartetwinkel en het Amsterdam Noord Kwartetpsel in het huis aan huis blad De Echo. Ons enige echte verkooppunt in Noord, boekhandel Van der Plas, staat op de foto met de...   Meer


13-12-2017, 15:41

Tweede Overvecht Kwartetspel

In opdracht van het wijkbureau Overvecht maakt Kwartetwinkel een Overvecht Kwartetspel. Deze gaat naar nieuwe bewoners van de wijk. Het spel bevat nieuwe categorieën dus we zijn met mooi weer afgelopen zondag...   Meer


Ouder >>