Kwartetwinkel.nl

Over kwartetwinkel 

Het verhaal van een kwartetspel

In zomer van 2015 nog een idee in het hoofd van Simon de Wilde, nu realiteit. Na een geweldig positieve ontvangst van het proefkwartet op social media besloot Simon het kwartet uit te geven met zijn bedrijf Wilde Inkt.


Overvecht kwartet
Om de lancering van het kwartetspel kracht bij te zetten organiseerde hij samen met stichting Echt Overvecht het eerste Overvecht Kwartetfestival in Park de Watertoren. Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht kwam op zaterdag 21 mei 2016 het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Cadeau
Het Overvecht Kwartet is nu te bestellen in onze webshop voor 7,95 euro. Twee kwartetten koop je voor 15 euro. Voor bedrijven en instellingen hebben wij ook aantrekkelijke prijzen bij grotere oplages. En er zijn opties om het spel te personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf achter op het doosje of de kaartjes.

Amsterdam Noord kwartet
Amsterdam Noord is een bijzondere en dynamische buurt, waar de afgelopen jaren erg veel veranderd is. De komst van onder meer EYE zorgde voor veel reuring. Restaurants, kroegen, een bierbrouwerij, de Jumbo Foodmarkt en talloze andere nieuwe plekken kwamen er bij.   

Bijzonder kwartetspel
Sommige dingen bleven echter ook hetzelfde: zoals de winkelcentra, die nog steeds een belangrijke buurtfunctie hebben. Typisch noord zijn ook de Canta, ponten en de Dirk van den Broek. In Noord kun je ook prima ontspannen aan ’t IJ en in het Vliegenbos. Al deze bijzondere plekken zijn nu samengebracht in het Noord Kwartet, een productie van Simon en Anna de Wilde en Marlies Dinjens.


Erfgoed Kwartetspel Zutphen
In samenwerking met de gemeente Zutphen heeft Kwartetwinkel het Erfgoed Kwartetspel gemaakt. Het rijke historische erfgoed van deze stad is samengebracht in ons spel. Natuurlijk ontbreken de torens niet maar ook de industriële gebouwen en historische parels uit musea en archief zitten erin. Op 29 maart ging het spel live tijdens de uitreiking van de BNG Bank Erfgoedprijs in de Burgerzaal in Zutphen. Het is spel ligt te koop bij boekhandel Van Someren & ten Bosch voor 8,50 euro.

Kwartetwinkel
Marlies en Simon hebben nog veel meer ideeën voor kwartetspellen om mensen blij te maken en daarom zijn zij de Kwartetwinkel gestart. 


Kwartet bestellen
Het Overvecht, Amsterdam Noord en Zutphen Kwartet zijn te bestellen via onze website. Vul het contactformulier in en dan ontvang je het spel via de post. De prijs is 7,95 exclusief btw voor het Overvecht en Amsterdam Noord Kwartet en 6,95 exclusief btw voor het Zutphen Kwartet.
Het Zutphen Kwartet ligt te koop bij boekhandel Van Someren & Ten Bosch. Het Amsterdam Noord Kwartet ligt te koop bij Boekhandel Plantage Van der Plas in winkelcentrum Boven t' Y.


Nieuws van Kwartwinkel


Terug naar overzicht

13-12-2017

Leuke reactie en bezoek Evean

Nadat Sinterklaas weer was vertrokken naar Spanje kregen we een flink aantal leuke reacties van mensen uit Amsterdam Noord die blij waren met hun cadeau. Daar worden wij bij Kwartetwinkel vrolijk van.
Vandaag was Kwartetwinkel te gast bij de dagbesteding in De Kimme, onderdeel van Evean, om een spelletje kwartet te doen. Het spel viel zeer in de smaak bij dames, al was het even geleden dat zij kwartet speelden ;-) Vanwege de enthousiaste reacties is het spel direct aangeschaft. En niet alleen voor de Kimme maar ook voor een aantal andere locaties in Noord van Evean. Veel speelplezier toegewenst!Terug naar overzicht